Försäkring

Säkra Försäkringsakademin har en samlad erfarenhet på mer än 100 år där vi hjälpt våra kunder att köpa försäkring och biträda i skadehantering för kundens räkning.

insurance5

Företagsförsäkring

Få den perfekta försäkringslösningen för just ditt företag. Vi anpassar företagsförsäkring utefter era behov och hur ert företag ser ut.

Fastighetsförsäkring

Vi hjälper dig att hitta ett anpassat skydd oavsett om fastigheten består av kontor, bostäder, fabrik, lagerlokal eller någon annan typ verksamhet

Fastighetsförsäkring bostadsrättsförening

Vi hjälper er förening att få ett korrekt försäkringsskydd genom att ta in offerter från samtliga försäkringsbolag. Vi presenterar sedan offerterna för er och kommer med förslag på ett bra försäkringsskydd till det bästa priset för just er bostadsrättsförening.

Entreprenadförsäkring

Vi skräddarsyr en entreprenadförsäkring för dig som jobbar i bygg- och entreprenadbranschen.

En försäkring som följer branschens allmänna bestämmelser.

Åkeriförsäkring

Vi har hög kompetens inom åkeriförsäkring.

Vi anpassar försäkringen efter dina behov med egendoms-, ansvars-, lyftansvars- och rättsskyddsförsäkring.

Fordonsförsäkring

Vi har väldigt stor erfarenhet av fordonsförsäkring. Vi hjälper till med allt från enskilda fordon till stora fordonsparker inom alla typer av verksamheter.

Försäkring för Film, Reklam och Tv-produktion

För mer info kontakta Henry Rude:

Sjukvårdsförsäkring

Med sjukvårdsförsäkring får du och dina kollegor tillgång till privat sjukvård utan långa väntetider.

Om du råkar ut för en skada/sjukdom ringer du till vårdplaneringen och beskriver dina symtom, dom hjälper dig sedan att boka ett besök hos specialist.

Liv- & pensionsförsäkring

Få den perfekta försäkringslösningen för just ditt företag. Vi anpassar företagsförsäkring utefter era behov och hur ert företag ser ut.